Like Page Your Online Store

Wednesday, November 6, 2013

Main KUTU satu PENYESALAN!!!


Hari nie aku terasa amat menyesal-sesal-sesalannya sebab aku bermain kutu..Hampir setahun terjebak dengan KUTU nie..dan sekarang aku terasa menyesal kerana ada ORANG-ORANG HUTAN yang tak pandai bayar turn aku. Dah dua bulan kutu aku tak di bayar oleh mereka-mereka yang tiada hati perut makan duit haram tu..kalau sikit tak pe..nie RM800 kot??yang MAK KUTU pun sama TIADA TANGGUNGJAWAB aku rasa ko patut jadi ketua penipu or perompak dari ko jadi ketua or mak kutu dalam group tu!!kepada yang tengah main kutu tu aku harap korang tunaikan tanggungjawab korang dan yang baru nak start tu tak payah la korang main..buang masa bagus simpan duit tu kat bank sendiri dari bank orang lain..sekian!!

0 comments: