Like Page Your Online Store

Saturday, November 2, 2013

Itadakimassssss!!!


Alhamdullilah..Dah kenyang..Malam nie kitaorang satu famili makan Pizza Hut..nie semua pengaruh Man V Food kat chanel TLC tu..hehee..korang tengok tak rancangan tu?Alaa..yang Adam Richman selalu challenge makan makanan yang berpaun-paun tu..huuuu..memang dasattt aku cakap perut ke tong tu sampai boleh makan berpaun-paun. Nampak sedap jer tengok dia makan..bekecur-kecur liur aku tengok..kekadang sampai termimpi-mimpi tau..abis basah bantal aku dapat laut china selatan punya peta..hehee..Malam nie Menu kitaorang 1x Large Hawaian Chicken, 1x Regular Deluxe Cheese dan 8x pieces Tempura Prawn, murah tau harga dia RM48 jaa..tapi bapa aku mengidam Mushrooms Soup jadi add on 3 sup total Rm59.80..Ok laa tu kan..sekali sekala makan Fast Food nie..ok laa korang-korang yang tengok gambar tu jangan plak sampai merenjis liur tu..hehee..daaaa~~

1 comments: