Like Page Your Online Store

Tuesday, October 22, 2013

Bekerja Sambilan Di Rumah!!


Alhamdullillah, rezeki semakin melimpah-limpah berkat usaha dan keberkatan..hehee..
Nak kata aku nie orang senang tak juga, nak kata aku nie orang susah pun tak juga..aku nie boleh di kategori orang tengah- tengah kot..ada masa "papa kedana", ada masa plak "kaya raya"..hehee..ok tak payah ko nak membebel yannn..teruskan jer bagitahu..
Baik laa kepada kawan-kawan yang nak menjana pendapatan secara online tu..aku suggest korang jadi agent Secret Garden..bila dah jadi agent nie korang akan dapat komisen masyukkkk samada 20%, 25% atau 30%..ikut kategori kemampuan korang la nak sign up yang mana satu, satu lagi selain dari negara malaysia yang nak jadi agent pun boleh contoh dari indonesia, singapore, brunei, us, thailand, japan dan etc..hehee..

EARN MONEY$ AS DROPSHIP AGENT!!!

Start BUSINESS as LOW as RM100!!!

With 5 simple STEP only!
1. Register as dropship agent.
2. Sell product online through own FB, Blog, Website, ect.
3. Received Payment & Order from Customer.
4. Fill up online form & make payment.
5. The product will be delivered straight to Customer.

Sign up now before it is too LATE!!!
(other than Malaysia also can join us)
TO JOIN, click here:

CLICK HERE TO BE AGENT SECRET GARDEN

AGENT
--------------------------
Bronze – RM100 - 20% commission
Silver – RM 300 - 25% commission(Free Candy Jar)
Gold – RM 800 - 30% commission (Free Small Round Oblique)

0 comments: