Like Page Your Online Store

Saturday, October 26, 2013

Astro Terbaik!!



     Apahal tetiba aku nak cakap pasal Astro nie?hehee..tadi pagi mak aku nak on Astro tapi tak boleh on..andaian kami sebab guntur/temparik kot semalam..sebab tu dekoder kami rosak..hehee..tapi mak aku salah kan bapa aku sebab tengok Astro sampai tengah malam (saja gaduh manja). Aku dah try buka segala wayar kat dekoder tu dan pasang balik, tapi tetap gak dia tak boleh nak on..dalam hati aku (omaigod..kalau pi Astro nie nak kena bayar pembaikan or beli baru dekoder lah nie..dah la time kering nie belum gaji..)hahaa..sedih kan luahan hati aku..mana tak nya, RM100 aku dah terbang ke kuching sebab bayar saman yang baru muncul setelah 4 tahun aku tinggalkan kuching, sarawak. Boleh-boleh JPJ Kuching blacklist aku sebab aku tak bagi kerjasama untuk siasatan..alamatnya dah kena blacklist tak dapat buat lesen la kan..so dah bagi clear dengan bayar RM100..huhuu..eh..melalut plak aku..
 

Tuesday, October 22, 2013

Bekerja Sambilan Di Rumah!!


Alhamdullillah, rezeki semakin melimpah-limpah berkat usaha dan keberkatan..hehee..
Nak kata aku nie orang senang tak juga, nak kata aku nie orang susah pun tak juga..aku nie boleh di kategori orang tengah- tengah kot..ada masa "papa kedana", ada masa plak "kaya raya"..hehee..ok tak payah ko nak membebel yannn..teruskan jer bagitahu..
Baik laa kepada kawan-kawan yang nak menjana pendapatan secara online tu..aku suggest korang jadi agent Secret Garden..bila dah jadi agent nie korang akan dapat komisen masyukkkk samada 20%, 25% atau 30%..ikut kategori kemampuan korang la nak sign up yang mana satu, satu lagi selain dari negara malaysia yang nak jadi agent pun boleh contoh dari indonesia, singapore, brunei, us, thailand, japan dan etc..hehee..

EARN MONEY$ AS DROPSHIP AGENT!!!

Start BUSINESS as LOW as RM100!!!

With 5 simple STEP only!
1. Register as dropship agent.
2. Sell product online through own FB, Blog, Website, ect.
3. Received Payment & Order from Customer.
4. Fill up online form & make payment.
5. The product will be delivered straight to Customer.

Sign up now before it is too LATE!!!
(other than Malaysia also can join us)
TO JOIN, click here:

CLICK HERE TO BE AGENT SECRET GARDEN

AGENT
--------------------------
Bronze – RM100 - 20% commission
Silver – RM 300 - 25% commission(Free Candy Jar)
Gold – RM 800 - 30% commission (Free Small Round Oblique)

Thursday, October 10, 2013

Putlocker Free Movies

Ok..selepas Vplay.my mendapat sambutan..aku ada satu site lagi yang boleh tengok movie secara percuma..nama dia PUTLOCKER.. kat sini hantu-hantu movie boleh tengok movie sampai mata berlemak!!hahaa..kira ok gak la website nie..sangat berbaloi aku cakap..hehee..Ok thats all..selamat melemakkan mata anda!!


JOM LAYAN:

8Share Nama Baru Diberi



Ok..untuk pengetahuan korang..dulu aku ada buat entri pasal says.my kan..hari tu time aku nak log in kat akaun says.my aku..dia call [xde makna nya dia nak kol aku] bagitau yang says.my nie bertukar menjadi 8share.com  So sekarang says.my tu dah tak boleh dapat earning laa..just share isu semasa jer..hehee..kalau rasa-rasa nya nak buat pendapatan lebih boleh la sign up kat sini : 8share.com ..kalau sign up dapat RM1 tau...boleh beli choki-choki tueee..hehee..ok la tu ja nak bagitau..selamat menjana pendapatan..hehee..