Like Page Your Online Store

Wednesday, June 5, 2013

The Magical Little Flower Bunga Hidup Yang Tahan 10 Tahun!

Hello blogger,

Little Flower

Aku nak promote bunga magik nie kat korang-korang yang minat nak mencantikkan kediaman terutama kepada isteri-isteri dan ibu-ibu mertuaku..hehee..Apa yg magik sangat bunga nie??haaaa..kak ton sebelah rumah tanyaa..kalau nak tau ini lah ciri-ciri bunga nie magik macam najib ups..telebih sudaa..hehee.. :

"Little Flower" ialah sejenis bunga ori teknologi JAPAN.
☑ 100% Bunga TULEN
☑ Jepun Teknologi
☑ 100% import dari TAIWAN
☑ Tahan sekurang-kurang 10 TAHUN
☑ Bunga ini akan TIDUR bila semburkan AIR
☑ Bunga ini akan mekar bila kering
☑ TIDAK perlu siram air
☑ TIDAK perlu baja
☑ TIDAK perlu sinaran matahari
☑ Bunga ini ada banyak variasi WARNA
Kalau tak puas lagi tengok dan nak tau price&design boleh la ke page nie : 


0 comments: