Like Page Your Online Store

Thursday, June 6, 2013

Tengok Movie 100% Free!!

Vplay.my

Selamat Pagi warga blogger,

Vplay.my nie adalah website movie yang 100% percuma. Banyak movie-movie baru dan lama di upload kat website nie. Aku salu gak tengok kat website nie..yelahh FREE kaann..nampak jer free mesti la nak..website nie memang terbaik laa..kalau nak tengok movie klik jer terus tak payah buat survey bagai..ko nak drama melayu, korea, tagalog, sepanyol, jepun semua ada, movie anime pun ada, satu lagi korang boleh request movie apa yang korang nak kat facebook admin dier FB VPLAY.Tapi kadang-kadang website nie slow laa..maybe ramai sangat yang nak tengok free kan.hehee..biasalahh dengar jer free mesti berpusu-pusu yang datang..so siapa-siapa yang tak sempat tengok movie terbaru di pawagam boleh tengok kat website nie 100% percuma..di ulang sekali lagi..100% percuma..ok..daaaa...!!



Wednesday, June 5, 2013

The Magical Little Flower Bunga Hidup Yang Tahan 10 Tahun!

Hello blogger,

Little Flower

Aku nak promote bunga magik nie kat korang-korang yang minat nak mencantikkan kediaman terutama kepada isteri-isteri dan ibu-ibu mertuaku..hehee..Apa yg magik sangat bunga nie??haaaa..kak ton sebelah rumah tanyaa..kalau nak tau ini lah ciri-ciri bunga nie magik macam najib ups..telebih sudaa..hehee.. :

"Little Flower" ialah sejenis bunga ori teknologi JAPAN.
☑ 100% Bunga TULEN
☑ Jepun Teknologi
☑ 100% import dari TAIWAN
☑ Tahan sekurang-kurang 10 TAHUN
☑ Bunga ini akan TIDUR bila semburkan AIR
☑ Bunga ini akan mekar bila kering
☑ TIDAK perlu siram air
☑ TIDAK perlu baja
☑ TIDAK perlu sinaran matahari
☑ Bunga ini ada banyak variasi WARNA
Kalau tak puas lagi tengok dan nak tau price&design boleh la ke page nie : 


Lama Nda Update Nie Blog Bekurap Suda!

Waiseh..lama suda kan aku nda update nie blog..bukan apa..buzy bah kunun cari sesuap nasi..hehee..
Jadi matciam penduduk-penduduk blog nie?okei juga ka?aku sihat seja nie..kamu matciam?sehat?klu nda sihat pi makan ubat sana..kesian orang rumah, opis, sekolah kena virus ko tu...puihhh..minta dijauhkan..hehee..bah ini seja aku mau ckp...mau kasi aktivat konok nie blog..kalau nda buring..asyik-asyik tu jak isi blog...aku mau promote barang baik punya lepas nie..so..kamu..selungkar-selungkar la blog aku k..hahaa..tataaaa...