Like Page Your Online Store

Thursday, November 24, 2011

Jom tukar status FB ala-ala via IPhone5 dan lain-lain


 
Kelmarin aku bersiar-siar kat blog ohbelog..pastu terjumpa lah satu application nie PostedVia nama diberi ewaah..Application nie boleh tukar status kita jadi via iphone,blackberry dan macam-macam lagi laa..lucu juga bila kelmarin aku test-test guna iphone5..maka-maka iphone5 belum released lagi..hik..hik..sory kawan-kawan..tak bermaksud untuk menipu..bergurau sahaja..^^,

So kepada yang belum mampu beli Iphone tu..korang boleh lah temberang (tipu sunat) kawan-kawan korang guna application nie..hehee..PostedVia

cara-cara guna:
1. Click Postedvia
2. Click "click here to select a delivery method"
3. Pastu dah siap pilih..korang boleh pilih nak post di wall korang ka or kawan korang..