Like Page Your Online Store

Monday, October 3, 2011

Bertukar ke says.my..selamat tinggal adsense!

says.my

 Oleh kerana aku dah di banned Pakcik Google hari tu..aku dah beralih arah kepada says.my..
Aku baru nak berjinak-jinak dengan program nie..konon-konon aku baca lah kan korang just post jer iklan-iklan yang disediakan says.my kat wall FB korang tu, tak pun twitter..
Macam senang la pulak kan??Post dan tunggu kawan-kawan or kerabat-kerabat korang klik jer..apa lagi kalau-kalau iklan yang korang pilih tu memang ada "Ong"..hahaa..
Sekali klik korang dapat 0.20sen..haaa..mana nak cari 0.20sen tu dik oii..kalau dah 100 klik??boleh beli top-up woo..
So korang tunggu apa lagi?? mari kita pakat ramai-ramai join program nie says.my!!

0 comments: