Like Page Your Online Store

Wednesday, July 13, 2011

Majlis Makan Malam Amal 2011

Hye kawan-kawan..

Pada 8 Julai 2011(Jumaat), aku telah menghadiri satu majlis makan amal iaitu "majlis makan malam amal yayasan buah pinggang"..Majlis makan malam nie di adakan di Sutera Harbour Resort & Spa..
Untuk pengetahuan korang tiket tu di sponsor oleh boss aku..hehee..
Boss aku la yang menderma..baik kan boss aku?dia memang baik pun..hehee..
Tiket nie bukan aku punya..tiket nie kawan aku punya..tiket aku, aku dah buang..no aku 0234..hehee..

Pada malam tu..aku pakai serba putih gitu..macam orang nak gi kawen..wahhh..tapi aku malu nak upload..hahaa...tak pelaa..bukan artis pun korang nak tengok..hohooo..
Pastu kitorang mendaftar masuk..meja kitorang berada didepan sekali..aku happy la kan..sebab dapat tengok persembahan terus..
Artis yang hadir pada malam tu sudah tentu sekali Jamal Abdillah, Abu Bakar Ella(Ampal), Mr OS..hehee..dan yang lain-lain tu aku tak kenal..maaf..hee..
Makanan yang dia serve memang sedap laa..ada udang, cendawan, ayam..nasi goreng, sup & macam-macam lagi..tak rugi boss menderma..hehee..
Masa tengah makan tu kitorang di beri persembahan magic..wahhh..kawan aku sorang tu sampai tak makan di buat nya..lalai tengok magic tu..hehee..memang best magic tu..apa lagi lawak-lawak yang Ampal & Mr Os buat..nasib tak tersembur air aku ketawa..hehee..
Ada tiket bertuah juga malam tu, malangnya tiket aku tak bertuah..hahaa..tak dapat hadiah..
Hadiah dia memang lumayan, ada netbook, Tv 42 inci, tiket percutian, baucer Rm500 dan macam-macam lagi..
Pada jam 11 malam persembahan di akhiri oleh Jamal Abdillah..memang meletup laa..banyak lagu yang dia nyanyi..gadis melayu, seroja..& banyak lagi..
Pastu kitorang balik..hehee..-the end-

0 comments: