Like Page Your Online Store

Wednesday, July 13, 2011

Music Bank July 2011

  
Huh!lama dah aku tak tengok music bank(Chan391-astro)..balik kerja jer terus tertidur..tapi hari tu sempat juga tengok la..hehee..banyak plak lagu-lagu baru yang dah naik..

Popular songs:
1. I am the best-2NE1
2. Hands up-2PM
3. Hot summer-F(X)
4. Starlight Moonlight-Secret
5. To live at least one-4Men
6. On rainy days-Beast
7. Last love-Kim Bum Soo
8. Roly-Poly-T-ara
9. Frozen Flower-IU
10.Midnight Circus-Sunny Hill

My Fav songs:
1. Hot summer-F(X)
2. Pinocchio-F(X)
3. Hello Hello-FT Island
4. Boyfriend-Boyfriend
5. 0330-U-kiss
6.Fiction-Beast
7.Mona lisa-Mblaq

Cara-cara isi Ujrah

Selamat Pagi Kawan-Kawan..

Hari tu aku ada mohon ujrah..memang memeritkan juga la nak mohon ujrah nie..
Apa tak nya..kena cari orang-orang yang boleh sah kan dokumen..Kepada sesiapa yang baru nak mohon Ujrah tu..selamat memohon saya ucapkan..hehee..
Untuk pengetahuan korang, Ujrah nie Kos Pentadbiran sahaja yang di kurangkan, di ulangi Kos Pentadbiran sahaja..
Bukan nya hutang korang yang berbelas-belas & berpuluh-puluh ribu tu yer..(kirim salam)..hahaa..

Ok..aku nak bagitau la cara-cara nak isi ujrah nie(kepada yang dah ditawarkan ujrah).

Majlis Makan Malam Amal 2011

Hye kawan-kawan..

Pada 8 Julai 2011(Jumaat), aku telah menghadiri satu majlis makan amal iaitu "majlis makan malam amal yayasan buah pinggang"..Majlis makan malam nie di adakan di Sutera Harbour Resort & Spa..
Untuk pengetahuan korang tiket tu di sponsor oleh boss aku..hehee..
Boss aku la yang menderma..baik kan boss aku?dia memang baik pun..hehee..
Tiket nie bukan aku punya..tiket nie kawan aku punya..tiket aku, aku dah buang..no aku 0234..hehee..

Monday, July 11, 2011

Trans studio Bandung





Wahh!!Trans Studio Bandumg dah di buka..tunggu apa lagi?book tiket now!!!
Trans studio bandung nie menyajikan 20 permainan yang bermacam bentuk....jadi korang boleh main puas-puas sampai tercabut tulang kaki..hehee..
Macam disneyland plak kan?lepas nie tak jadi la aku pergi china..pergi bandung jer..dapat main semua permainan yang best-best..
Aku belum pergi lagi Trans studio nie..so tak tau keseronokkan dia tahap mana..insyaAllah hujung tahun aku pergi..hehee..
So korang-korang yang nak pergi tu atau dah pergi tu harap korang enjoy dengan permainan yang di berikan oleh Trans studio bandung!!=)


TRANS STUDIO BANDUNG

( Satu lokasi dengan Bandung Supermal / BSM )
Jl. Gatot Subroto 289 Bandung - 40273
Telepon : 022 - 9109 9999
Fax : 022 - 9109 9998
Website : www.transstudiobandung.com