Like Page Your Online Store

Thursday, June 2, 2011

Masih Tak Miliki??

Hari tu aku ada tengok cerita 7Lagu..pelakon dia si Farid kamil..
Mula-mula tu macam tak layan juga laa kan..tapi pastu terlayan plak cita tu..
Boleh tahan gak la cita tu..lagu pun best juga...Lagu si Ain sama si Akim..
Dannnnnn...aku dah jatuh cinta lagi di timpa tangga(terlebih2 plak)..dengan lagu Akim..
Lagu dia Masih Tak Miliki...best laa lagu nie..ada yang full x?
Kalau ada..tinggal kan la link ke..apa ke..hehee..thanx!!

Jum layan kejap lagu nie..walaupun memang kejap jer..hehee..



kredit to emyselamanya atau korang leh visit blog dia kimcylovers

0 comments: