Like Page Your Online Store

Thursday, June 23, 2011

Percaya padaku



Kredit to :97fatihah
Download [Percaya Padaku MP3]


Lirik Percaya Padaku-Ungu

Aku tak tahu apa yang ku rasakan
Dalam hatiku saat pertama kali
Lihat dirimu, melihatmu
Seluruh tubuhku terpaku dan membisu
Detak jantungku berdebar tak menentu
Sepertinya aku tak ingin berlalu

cho:
Berikan cintamu juga sayangmu
Percaya padaku ku kan menjagamu
Hingga waktu menjemputku

Ku berikan cintaku juga sayangku
Percaya padaku ku kan menjagamu
Hingga waktu menjemputku

Saat ku tahu kau akan pergi jauh
Izinkan aku tuk selalu menantimu
Untuk katakan ku ingin dirimu (ingin dirimu)

Monday, June 13, 2011

Hatiku Milikmu



kredit to :FaizulNeoN

Download [Hatiku Milikmu MP3]


Hatiku Milikmu-Nera AF9

Pernahkah engkau hargai
cintaku yang sejati
pernahkah engkau mengerti
akan diriku ini

Betapa hebatnya cintamu
memberiku sejuta pilu
betapa agungnya asmaramu
membuatku terpaku

Disisimu aku terdiam seribu bahasa
dihatiku bergetar sejuta rasa
namun sukar untuk aku meluahkan
kucinta padamu

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
terasa pantas degupan jantungku
mungkinkah hatimu milikku jua
kusayang padamu

Kan kuabadikan dikau
suatu kenangan yang manis
yang tak mungkin aku lupa
untuk selamanya

Kan kucoretkan kenanganmu
dalam sanubariku ini
dapat jadi yang terindah
di dalam hidupku ini

Disisimu aku terdiam seribu bahasa
dihatiku bergetar sejuta rasa
namun sukar untuk aku meluahkan
kucinta padamu

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
terasa pantas degupan jantungku
mungkinkah hatimu milikku jua
kusayang padamu

Bagai bahtera yang dilanda badai
Gelora cintamu
Mengoncang jiwaku
Berombak mencari
Daratan yang damai
Ohhh cintaku

Disisimu aku terdiam seribu bahasa
dihatiku bergetar sejuta rasa
namun sukar untuk aku meluahkan
kucinta padamu

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
terasa pantas degupan jantungku ini
mungkinkah hatimu milikku jua
kusayang padamu

Aku coretkan kenanganmu
dalam sanubariku ini
agar jadi yang terindah
dalam hidupku ini

Thursday, June 2, 2011

Masih Tak Miliki??

Hari tu aku ada tengok cerita 7Lagu..pelakon dia si Farid kamil..
Mula-mula tu macam tak layan juga laa kan..tapi pastu terlayan plak cita tu..
Boleh tahan gak la cita tu..lagu pun best juga...Lagu si Ain sama si Akim..
Dannnnnn...aku dah jatuh cinta lagi di timpa tangga(terlebih2 plak)..dengan lagu Akim..
Lagu dia Masih Tak Miliki...best laa lagu nie..ada yang full x?
Kalau ada..tinggal kan la link ke..apa ke..hehee..thanx!!

Jum layan kejap lagu nie..walaupun memang kejap jer..hehee..



kredit to emyselamanya atau korang leh visit blog dia kimcylovers