Like Page Your Online Store

Monday, October 18, 2010

dulu-dulu..hehee..

Hari tu aku bertelefon dengan kawan aku yang nun jauh disana..hahaa..kitorang tengah la syok2 cakap pasal kereta inspira..tetiba kawan aku sorang nie out of topic plak..teringat dengan kereta mainan Dashinkuro ker nama dia..aku pun kurang pasti juga laa..
Tp dulu2 memang popular kereta  nie..sampai aku pun beriya2 nak beli..tapi mak aku melarang keras aku beli..almaklum laa pompuan..mana bleh main keta macam laki..hee..
tapi aku dengan bersungguh2nya nak keta nie..aku gi la ikut men game duduk kerusi tu..ngam2 plak aku menang..wah!!dashinkuro dalam tangan..tapi malangnya belum sempat aku main..mak aku dah bungkus keta tu nak bagi hadiah kat anak kawan dia befday..huhuu..sedih nie aku tau..tapi takpela tu cita zaman dulu2..hahaaa...sekarang nie keta remote control lagi popular..aku dah bt proposal kat mak aku nak beli keta remote tu..tunggu kedatangan kete remote aku k..hahaa..minta2 d luluskan..!!


0 comments: