Like Page Your Online Store

Wednesday, August 4, 2010

My First Blog..=)

Hahaaa..akhirnya ada juga aku buat blog..aku buat nie suka-suka jer..manatau tetiba nak jadi siyes plak..
First aku buat nie tadi aku bingung-bingung, tak tau macamana nak design dia..hehee..almaklum la budak baru kunun..
kadang-kadang tu aku jeles jugak tengok budak-budak buat blog tuk cari mkn..so i pun ada niat juga nak cari makan..manatau terlebih makan..hahaa..

Aku new lagi, so susah sikit nak men"design"..kalau korang tengok blog aku nie pucat tak bermaya jan marah aa..hehee..
So kepada yang sudi berkawan dengan aku tu jan lupa hantar la 1 2 komen kat aku,tak pun add je..
nanti sesamala kita komen-komen..hehee..ok laa..tu jer aku nak taip..saja buang masa & tenaga..hahaa..boaii..=P

2 comments: