Like Page Your Online Store

Monday, August 9, 2010

Music bank & Live power music (animax)

Siapa peminat lagu korea??!!aku!!!(jerit sendiri)...hehee..

ok2..mula2 aku tak minat lagu korea nie..tapi adik aku nie selalu ja dengar-dengar lagu korea..terutama kumpulan super junior tu..ala singkatan dia "suju"..aku ingat apa la suju2 nie..makanan ker,brand ker..rupa-rupanya kumpulan yang di wakili remaja2 lelaki..yang ensem2 & kiut2..hehee..aku bab2 lelaki kiut n ensem nie apa lagi..melekat juga join adik aku tengok..

pastu kami salu ja gaduh2 nie klu tengok "astero"..hehee..apa tak nya..dia nak layan music bank la,live power music la..
mula-mula tu kami selalu gaduh manjer gitu..tapi lama-lama aku "ter"join la pulak dia tengok rancangan tu..tertanya-tanya gak aku..apahal aku leh melekat tengok rancangan nie?rupa-rupanya...sah!lelaki ensem jer aku tengok(cuci mata)..hehee..

best juga lagu-lagu kat music bank & live power music(animax)..ada gak lagu-lagu yang memikat hati aku nie..sampai leh nyanyi kat toilet..hehee..music bank tu dia macam muzik2 tu..kat tv3 tu..yang ada carta..jadi korang boleh tau siapa no 1, dan siapa "terpinggir" nie..hehee..pastu ada artis-artis yang nyanyi live gak.best-best!!yang 2010 nie ofcoz la budak-budak shinee tu ada,mblaq..dapat tengok dorang menari-menari nie..hehee...live power music pulak..?live power music nie artis-artis yang buat persembahan live laa..macam konsert tour gitu..aku tengok ramai jer penduduk-penduduk korea tu yang sanggup turun padang nak tengok artis-artis kesayangan dorang..siap nangis-nangis lagi..hahaa..lawak di situuu..

haa..tu jer laa aku nak post..hehee..korang tengok-tengok la rancangan tu..manatau melekat gak macam aku..hehee..ok..daa..^^,

0 comments: