Like Page Your Online Store

Monday, August 9, 2010

Lady gaga korea??

Selamat pagi sumua!!=)

Hye..macamana hari nie?happy?sedih?marah?hehee..jangan la marah-marah or sedih-sedih..tak baik tau..nanti sampai ke malam marah-marah..orang  pun takut nak tegur..kena happy-happy selalu..baru la awet muda macam aku(perasan)..hehee...

Siapa kenal narsha??angkat perut!!!hehee..kalau korang tak kenal..haaaa...penyanyi nie la yang asalnya dari korea ala-ala lady gagah gitu..hehee..tak caya??betul nie....meh laa tengok sinie..[tekan saye!]

jadi korang dah tengok belum??hehee..sama tak?sama tak?
ala-ala jak kan..maybe dalam VC tu jer macam lady gaga..bukan jer macam lady gaga..macam johnny depp dalam cerita alice in wonderland pun ada gak..hahaa...lucu pulak..yang tak boleh "blah" lagi tu..lelaki dalam VC tu..ada korang tengok?ada tak?macam tukang potong ayam kat pasar..hahaa..cuba la cari model yang ensem-ensem kit..rusak mata aku tengok VC tu tau..
tapi apa-apa pun aku suka lagu dia..hehee..rasa nak goyang-goyang jer dengar lagu tu..korang minat juga?korang boleh la download kat bawah..hehee..

0 comments: