Like Page Your Online Store

Thursday, August 5, 2010

Keepvid & 4shared

helo!!!

hehee..aku lagi..kali nie aku nak bagitau korang tentang dua(2) website nie pulak..apa yang korang tau pasal keepvid??4shared?
siapa-siapa yang kaki men"download" tu pasti tau apa benda yang keepvid dengan 4shared nie kan..ok aku nak bagitau kepada yang tak tau jer..
keepvid nie ada la tempat yang korang boleh download video contohnya dari you tube..korang boleh dapat 3 jenis format kat sana 3gp,flv dan mp4..aku suka giler paki pakai keepvid nie..ko copy url pastu paste jer kat browser keepvid tu..pastu kuar 3 format tu (3gp,flv,mp4) click salah satu..then download..mudah kan?korg tahan nafas 2 saat pun leh buat..hahaa..

4shared plak, tempat dimana korang boleh doenload download mp3, kadang-kadang video jenis mp4 n flv pun ada juga..tapi aku just guna tuk download mp3 jer..kalau korang search lagu tu guarantee..beribu yang keluar..tapi lagu popular la..yang tak popular tu harap maaf..hehee..mungkin satu hari nanti aku pun nak buka akaun kat 4shared tu..saja-saja nak upload lagu kegemaran aku kan..kot-kot lappy (laptop) aku dah tiada..ada juga aku simpan lagu-lagu otai aku kat sana..hehee..

okei laa tu ja..nak bagitau korang 2 website nie mesra pengunjung..tak payah susah-susah nak sign up nie..okei boaii!

0 comments: