Like Page Your Online Store

Thursday, August 5, 2010

Hari kedua?

Hari nie hari kedau kedua aku menjadi blogger..hehee..semalam rasa tak sabar nak turun kerja semata-mata nak update blog nie n menambah kan lagi skill aku meng"update" & mencantikkan blog..sebenarnya takut gak aku tengah siok2 men"design" tetiba bos aku muncul kat belakangg plak...keja aku tak banyak sebenarnya..tapi yela kan dah di suruh kerja, boleh-boleh plak surfing..
mesti laa bos makan hati..hehee..aku nak bagitau juga tadi aku bawa bekal yang mak aku suh bawa..kelmarin ada kenduri kat umah so,ada lebih-lebih tu bawa la kan..hehee..1 ofis nie boleh hidu bekal aku..nak kata malu tu tak dela..aku rasa bangga lagi sbab bawa bekal..jimat kos bah..hehee..dari berhabis duit beli makanan luar..bajet orang kaya la konon..hmm..tu je tuk hari nie ye?nanti aku post lagi..

0 comments: