Like Page Your Online Store

Thursday, August 12, 2010

For someone special..=)

Selamat pagi sumaaa...!!=)

Video nie aku tujukan pada seseorang yang special dalam hidup aku..hehee..2tahun lebih aku peram perasaan aku kat dia..
hmm..akhirnya perasaan aku tu dah takda lagi..wah!bagus untuk aku gak..hahaa..
sekarang nie aku bahagia dengan insan yang sanggup menerima diri aku se'adanya..=)

video nie aku buat especially tuk dia..dalam sebulan lebih gak la aku buat..hehee..penat tau..tapi apakan daya orang tak menghargai..last-last aku dah bahagia dengan orang lain..=P

saja nak promote kat korang tuk menghargai video yang aku buat nie..miahahaha..^_^">

P/s aku minat giler cerita CCS nie..hehee..aku jadikan model dalam video aku laa...

0 comments: