Like Page Your Online Store

Thursday, August 5, 2010

Butik Heyra..

Hye all,

Nie aku nak bagi 1 link kat korang, nama web tu butik heyra..hehee..web nie kakak aku punya sebenarnya, aku nak promote la kat korang..kat web nie dia promote tudung..macam-macam tudung adaaaaa..hahaa..harga pun berpatutan wa cakap lue..hehee..ada banyak jenis tudung, gambar pun disediakan..korang just click jer gambar tu bagi besaq..puas tengok..

Nie aku list kan jenis-jenis tudung dan harga :
1. Hajrah RM 39.90
2. Tudung cantik RM 39.90
3. Norell Lycra RM 45
4. Norell Lycra Thai Silk RM 55
5. Nurbarakah Thai Silk RM 55
6. Ariani Tiara Plain RM 60
7. Ariani Tiara Plain Thai Silk RM 89
8. Ariani Platinum Palin RM 95

korang gi la tengok-tengok..cantik-cantik wo dia punya tudung rugi kalau tak singgah..!!!!

0 comments: