Like Page Your Online Store

Monday, August 9, 2010

Beritaa baaaikkk!!!

Heheee..berita baik kepada kawan-kawan yang menggunakan tudung...!!!
Sempena bulan Ramadhan nie, kakak aku bagi diskaun tau untuk tudung-tudung yang dia jual..
So apa lagi..gi la tengok-tengok website kakak aku tu [Butik Heyra]..baru jer aku habis upload content-content kat dalam tu..

Untuk bagi korang senang aku list-list kan harga & tudung...

1. Tudung Cantik RM39 RM 35.91 (3 Pasang RM 100)
2. Nurbarakah Printed RM 60 RM 51 (2 Pasang RM 100)
3. Ariani Printed RM 85 RM 80.75
4. Fareeda Scarf RM 125 RM 106.25




Oyahh..siapa-siapa yang nak tengok tudung lagi..korang gi jer facebook kakak aku..Butik Heyra..banyak tudung kat sana..hehee..
thanx...=)

0 comments: