Like Page Your Online Store

Monday, August 9, 2010

aku suka!!!!

Ehehee..yea!!aku baru ja bayar PTPN aku guna bank islam secara online...i laikkkk...!!tak payah aku penat-penat berbaris kat kaunter..hehee..

ok..tadi sambil aku buat pembayaran guna bank islam tu aku dengar lagu yang baru jak aku download tadi kat 4shared....hehee..korang nak tau lagu apa aku dengar??
aku dengar lagu korea laa..hehee..best tau...rasa nak menari-menari jak kat office nie..lebih-lebih lagi dah bayar ptptn tadi..hehee..

aku donwload lagu Mblaq tadi..lagu [Y] dengan lagu [One better day]..best!!sukaaa gilerrr....hehee..pastu aku download lagu kan mi yeon ft mir(mblaq)-[going crazy]...lagu nie pasal pompuan tu tunggu-tunggu message, call dari boyfriend dia..sampai nak gila dia tunggu..hehee..jangan gila-gila la mi yeon..dia busy kot di office..cari duit buat hantaran ko..hahaa..apa-apa pun lagu nie best!berkali-kali aku dengar tak boring pun..

Nie ada lagi lagu aku nak promote kat korang..lagu dari Miss A..tajuk dia [Bad girl, Good girl], lagu nie sesuai kepada orang-orang yang judge kita dari luaran..dia nampak kita macam jahat, tapi kita baik sebenarnya..hehee..=P..yang satu lagi lagu dari 2PM tajuk dia [again and again] lagu nie pulak pasal..dia di perbodohkan oleh kekasih dia again and again..tapi dia tetap nak kat kekasih dia tu..huhuu..cian..pernah berlaku kat aku nih..]=I!

ok that's all..download jangan tak download!!

Download!!
Mblaq - [Y]
          - [One Better Day]
Kan Mi Yeon ft Mir ( Mblaq) - [Going Crazy]
Miss A - [Bad Girl, Good Girl]
2PM - [Again and Again]

0 comments: